Edullisia maastojuoksussa kengät
 
Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin | Vapaa palautus Verkko-ostos
Etusivu >  return

return

Asiakkaanamme seisomme olkapää uskoa, että tuntuu hyvältä, ostoksen. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen kuvauksen ja kuvia, joten voit ystävällisen asiakaspalvelu ympäri vuorokauden tehdä perusteltuja päätöksiä. Olemme varmoja, että me tiedämme hanke on tehdä ostoksia meidän 100% rahat takaisin takuu takuun. Jos et vastaanottaminen ei ole kuvattu, hyvitämme 100% kauppahinnasta, lisättynä teillä toimituspäivän esiintymisen.

Palautuskäytäntö projektimme
1 Voit palauttaa ostetut 7 päivän sisällä
Ne on palautettava niiden alkuperäisessä pakkauksessa. Palatessaan kohteita suosittelemme saat todisteet postitus. Emme voi hyväksyä lohkoja kuljetuksen menetys vastuu.

2 kaikki tilatut tavarat on valita oikea kohteita täällä
Olemme sitoutuneet paketin oikeassa järjestyksessä sinulle. Joten, jos palaat oikea kohde palautus: reklamaatiotuotteet kohdistuu 15% istutuksia maksu. Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta.

3 Emme maksaa rahdin palata tai vaihto
Et joutua vastaamaan lähetys- ja käsittelykulut. Lisäksi on suositeltavaa lisätä seurannan ja vakuutuksen omaa suojaa, emme voi olla vastuussa menetetty siirtoja.

4 Saatuaan hinnasta kaikki edellä mainitut tiedot julkaistaan ??tavaroiden nopea palautus.
Alkuperäinen käytetty luottokortti ostamiseen hyvitetään alkuperäisestä hinnasta. Itse asiassa, sinulla on palautus 95% alkuperäisestä hinnasta, koska muut 5% pankki palautus postitetaan luottokortin tilille 5-10 päivän kuluessa olemme saaneet paluuta maksu. Jos on ongelmia hyvityksen, asiakaspalvelumme jäsen sinuun yhteyttä.

5 tilauksesi ID ota yhteyttä apua, ota meihin yhteyttä ennen lähettämistä tavarat takaisin.
Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Älä käytä, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit. Kuluneet tai likainen kohteita palautetaan sinulle.

Meidän projekti viestintäpolitiikka
Kaikki tuotteet kuuluvat 15 päivän vaihto-oikeus. Jos tiedät tehnyt virheen ja haluat peruuttaa tilauksen, tai jos olet saanut olkapää lainsäätäjä tilattu tuote ei ole viallinen, vaurioitunut tai ei mitä tilasi, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa. Älä käytä, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit. Kuluneet tai likainen kohteita palautetaan sinulle.

Olemme paras maastojuoksussa valittu